16.30

Så ni bara vet har jag lektion nu till 16.30 och dom pratar bara, jag orkar inte...:(

Mamma om du ser det här så glömde jag faktiskt att gå till tandläkaren.. FÖRLÅT:(

Plusss

Hej!!

Sitter och har näst sista lektionen nu, SVENSKA... Sen har vi hantverk och då ska vi få schamponera håret på varandra, så himla skönt !! Gabbi<3 ska gör det på mig.
Miranda får vila idag, det förtjärnar hon !
Har anmält mig till Vingåker också, 15 september. Ska hoppa en lb och en la, är sjuukt taggad och nu ska jag fan placera mig !!

Kram

DM i kumla, resultat

 Hej!!

Idag var det ju DM i Kumla. Har ju inte startat någon LA (100cm) på flera månader och jag var inte nervös alls. Men jag är aldrig nervös på tävlingar sen långt tillbaka, man blir liksom van och tycker det är så jäkla roligt haha, det är livet!

Resultat;
Hon var jätte fin på framhoppning, men fick inte upp rätta tempot, men hon hoppade fina språng. Inne på banan försökte jag hitta ett bra tempo och hon kom bra på 1an, men till 2an hann jag inte få henne rak och hon stannade, tyvärr.. Och nollade på resten, fick ha mycket ben men hon hoppade så bra min fina. Så typsikt, ett ända stopp och nolla resten, även fast jag ville bli placerad så är jag sjukt nöjd med tanke på att vi inte startat någon LA på ett bra tag och hon presterade sjukt bra. Det är bara fortsätta träna och anmäla till fler tävlingar!

Nu sitter jag hemma hos Marcus och äter godis, men ska snart sova för är sjukt trött. Bloggar mer imorgon kram

GRATTIS BÄSTA LISA HUSS OCH NILLE TILL DM-GULD KAT.B !!!RSS 2.0