Ridhuset

Som jag skrev i tidigare inlägg så åkte vi till ridhuset vid 18.30 tiden idag. Lisa blev också med och hoppade med sin ponny Ragge.

Atomic har ju haft en rätt lång vila i vinter, tycker han förtjänat det och tror den vilan har varit hyfsat bra för honom. Han är så sjukt arbetsvillig, älskar honom. Så otroligt fint!
Iallafall så red vi fram lite lätt, vi hade en linje på ena långsidan med 20m mellanrum, oxer och räcke. Ett räcke snett igenom, där hade vi en mur och på andra långsidan en oxer. Hoppade fram på räcket först, sedan oxer (linjen). Sen tog vi linjen och där fick jag sex galoppsprång. Sen hoppade vi muren till oxern på långsidan, första språnget på muren så flög han flera cm över och andra gången tyckte han den va okej. Vi gjorde en bana av det hela och första rundan gick han riktigt bra, andra rundan va okej!

Är nöjd över dagens ridpass och nu är det bara att hålla igång honom och hoppas på att allt rullar på bra. Min andra lilla söta ponny Miranda rids av en tjej och hålls igång fullt ut, det känns bra.


Min fina tjej Miranda
 
 
 

Atomic

Hej.

I onsdags fotades Atomic lite lätt. Blev ett par bilder, dock blev jag sjukt dålig på dom, men annars toppen fina bilder. Fotona är tagna av Johanna Hedlund, och ni kan besöka hennes hemsida som hon har tillsammans med en annan tjej - http://fotografduon.se 

Kommer blogga lite till och från när jag känner för det. Idag ska jag åka till ridhuset med Atomic och trimma han lite, tänkte ta fram lite små hinder. Tror även Lisa följer med, då tar hon med sig sin ponny Ragge.

 

RSS 2.0